E-Ticaret Google Analytics

Proje Yönetimini Kolaylaştıran Program Trello

Trello büyük şirketlerin geniş kapsamlı projelerin kontrolünde yaşanan zorluklar üzerine, proje yönetimini kolaylaştıran bir programdır. İş yönetimini kolaylaştırdığı için birçok işletme tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Uzun bir süredir firmaların zorlu proje süreçlerinde yaşadığı sorunlara destek olmayı başarabilen Trello ile başarılı bir sistem yönetimi ve proje yönetimi gerçekleştirebilirsiniz. Liste ekleme ve çıkarma programlarından birisi olarak görülse de Trello sadece bununla sınırlı değildir. Trello sayesinde bir projenin iş akış şemasının en uygun hâli üretilebilir. Ayrıca oluşturulan bu kartlı sistem taşıma işlemleri tek bir tuşla yapılabildiği için kullanıcılar, bilgilerin tekrar sıralanması ve tekrar kayıt edilmesi gibi bir sorun ile karşı karşıya kalmamaktadır. Trello, ücretsiz proje yönetim programı olarak da hizmetlerini sürdürdüğü için programın kısa bir sürede kullanıcı sayılarında patlamalar yaşanacağı öne sürülüyor. Araştırmalar sonucunda programı kullanan kişiler tarafından alınan olumlu yorumlar ile birlikte programın kullanılabilirliği teyit edildi. Ancak programı en geniş versiyonu ile kullanmak isteyen kişiler için programın business class ve kurumsal seçenekleri, çok makul tutarlar karşılığında kullanıcılara sunulmaktadır.

Trello Ücretsiz Sürümü ile Neler Yapılabilir?

Trello ücretsiz sürümü, bilgisayarınızdan 10 MB düzeyinde içerikleri eklemenize izin vermektedir. Ayrıca sınırsız sayıda pano, liste, üye, kontrol listesi ve eklenti olarak seçenekler tarafınıza sunulmaktadır. Ancak bu paket ile birlikte büyük bir işletmenin işlerini halledebilmeniz ne yazık ki pek mümkün değildir. Bu yüzden seçilecek paket düzeyinin minimum seviyesi, business class olarak belirlenmelidir. Ana site üzerinden Trello kullanımı hakkında daha detaylı bilgiler elde edebileceğinizi unutmamalısınız.

Trello Business Class Paketi Özellikleri Nelerdir?

Trello business class paketini satın aldığınız takdirde 250 MB’ye kadar içerik yüklemeniz mümkün olmaktadır. Trello’nun en büyük özelliklerinden biri olan power up özelliği; Google Hangouts, Slack, Evernote, Github, Mailchimp, Salesforce, Google Drive ve sitede belirtilen bütün ek sistemler ile birlikte kullanılabilmektedir. Gruplandırma özelliğinin açıldığı bu paket takımınızın bütün verilerini gruplara ayırabilir ve bu sayede daha kolay bir erişim imkanı bulabilirsiniz. Eski üyelerinizin engellerine yakalanmamak için erişimlerine son verme yetkisine de sahip olursunuz.

Güvenlik açısından ücretsiz paketlerde sizlere yetkilendirme hizmeti sağlanmazken Trello business class özellikleri ile birlikte herkesin değişim yapmasını engelleyebilir ve istediğiniz kişiye yetki verebilirsiniz. Arka plan ayarları ve sınırlandırılmış üye davetleri ile birlikte hizmet kalitesinin en büyük ayrıcalıklarını kolayca yaşayabilirsiniz.

Trello Kurumsal Paketi

Trello kurumsal paketi ile birlikte 2 aşamalı güvenlik duvarını oluşturabilirsiniz. Örneğin; bir yetkilinin sistemde ne kadar ileri seviyeye ulaşabileceğini hangi bilgilere kadar görebileceğini kendiniz belirleyin. Onboarding olarak tanımlanan bütün materyallerin kolay bir şekilde bilgi akışını sağlayabilirsiniz.

Trello paketleri arasında 20 dolar bir fiyat bedeli ile sahip olunan bu programlama türünde business class’ın sahip olduğu bütün özellikler bulunmaktadır. Ek olarak ise SAML IdP’ler için tek seferde sisteme giriş yapabilmelerine olanak sağlayarak vakit kaybının önüne geçmektedir.

Kişisel veriler ile birlikte uyumlama sürecinde Onboarding özelliği, Trello kurumsal paketi  arasında en güçlü olanlardan birisidir. Durumsal olarak dosyaların şifreli hale getirilmesine olanak sağlayan bu paketi daha detaylı inceleyebilmek için Trello sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kurumsal firmaların almış oldukları siber tehditler ve çeşitli yöntemler ile oluşan saldırılara bir önlem olarak geliştirilen yazılım sayesinde saldırı tespit etme özelliğini kolayca aktif hale getirebilirsiniz. Bu eklentiler ile birlikte kurumsal, geniş kapsamlı ve çok aşamalı işlemlerin kolay bir şekilde çözümlenebilmesine olanak verilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X