E-Ticaret

Kobisi Duyuru

Merhaba,

Ülkemizdeki, COVID-19 salgını sebebiyle hem ülkemiz hem de iş dünyası zor bir süreçten geçiyor. Bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmak ve her sorununuzda yanınızda olabilmek için çalışmaya devam ediyoruz.

Süreç hakkında detaylı bilgileri sizinlede paylaşmak ve bilgi sahibi olmanızı istiyoruz.

Tüm Hizmetlerimiz Aralıksız Devam Ediyor:

KOBİSİ  ekibi, işlerinizin önemini ve değerini biliyor, bu zor günlerde sizlere destek olmaya devam ediyor. Sizlere sunduğumuz hizmetlere kesintisiz devam edebilmek için gereken bütün hazırlıkları tamamladık. İşlerinizin devamlılığı için, 16 Mart 2020 tarihinden itibaren KOBİSİ ekibimiz uzaktan çalışma modeli ile hizmet sunmaya başlamıştır.

Bu süreçte bazı aksaklıkların yaşanabileceğini üzülerek bildiriyoruz. KOBİSİ destek ekibimize tabiki her ihtiyacınızda ulaşabilirsiniz. Ancak planlanmayan bazı durumların olabileceğini ve destek cevap sürelerinin uzayabileceğini bilmenizi istiyoruz. Yaşanabilecek tüm gecikmeler için şimdiden özür diliyoruz.

KOBİSİ Her Sorununuzda Yine Yanınızda:

KOBİSİ destek ekibimiz her zaman olduğu gibi bu süreçte de yanınızda. kobisi.com adresinden canlı destek ekibimize her an ulaşabilirsiniz. Ayrıca sorular@kobisi.com adresinden her türlü sorularınızı bizlere iletebilirsiniz.

SORULARINIZA YARDIMCI ALTERNATİF REHBER

Mutlu ve sağlıklı günler dileğiyle,

KOBİSİ Ekibi
www.kobisi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X