E-Ticaret Sosyal Medya

Kaliteli E-Ticaret Sitesi Görseli Yaratmak İçin 5 Araç

Bir e-ticaret siteniz var ise bilmelisiniz ki yapmanız gereken en önemli şeylerden biri web sitenize orijinal, yüksek çözünürlüklü ve kaliteli fotoğraflar yüklemektir. E-ticaret sitesinin ürün görsellerinin devamlı güncellemeleri ve kullanıcıların beğenisi doğrultusunda görsel seçimi yapmaları da oldukça önemlidir. Bunları yapabilmek için çeşitli fotoğraf düzenleme programları hakkında bilgi sahibi olmayabilirsiniz. Kaliteli görselleri nereden bulabileceğiniz konusunda da fikriniz olmayabilir. Bu nedenle sizler için en iyi fotoğraf araçlarını seçtik.

im-free

IM Free

IM Free programı, binlerce farklı kaliteli fotoğrafı kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak sunan bir stok görsel aracıdır. Canlı renkleri, yüksek çözünürlükleri ve kaliteli görünümleri ile bu fotoğraflar e-ticaret sitesinin görünümünü daha estetik hale getirecektir. Üstelik fotoğraflar doğru kategorilere ayrıldığı için aradığınız konu ile ilgili görseli hızlı bir şekilde bulma olanağınız var.

unsplash

Unsplash

Unsplash programının eşsiz bir özelliği var. Her 10 günde, web sitesine 10 tane ücretsiz fotoğraf yüklemek… Bu sitede bulunan tüm görseller, yetenekli fotoğrafçılar tarafından kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Unsplash’in stoklarındaki görsellerin çarpıcı ve yüksek çözünürlüklü olması oldukça kullanışlı bir program olmasını sağlıyor.

canva

Canva

Canva sitesinde binlerce çarpıcı görsel mevcut. Ayrıca e-ticaret sitesi için farklı görseller oluşturma imkanınız da var. Görsel içeriğinizi orijinal hale getirmek için fotoğrafların üstüne afiş, buton ekleyip metin yazabilirsiniz. E-ticaret sitesi yanında Canva programında sosyal medya platformlarında paylaşılmak için hazır şablonlardan da faydalanabilirsiniz.

death-to-stock

Death To The Stock Photo

Death to the stock photo programı; e-posta aboneliğini kabul ettiğiniz takdirde her ay sitenizde kullanmak için ücretsiz fotoğraflar gönderen bir uygulamadır. Bunun yanı sıra premium üyelik aldığınız takdirde tüm fotoğraf arşivine erişmeniz mümkündür.

flickr

Flickr

Flickr, oldukça geniş bir veri tabanına sahiptir. Bu siteye bir yahoo mail ile kayıt olmanız gerekir. Flickr, yalnızca fotoğraf alma değil aynı zamanda harika bir fotoğraf yükleme ve düzenleme aracıdır. Flickr’ın tek kuralı ise fotoğrafı kullanırken fotoğrafın lisansının kime ait olduğunu belirtmektir. İçerik içinde kullandığınız tüm fotoğrafların kime ya da hangi kuruma ait olduğunu belirtmeniz yeterli olacaktır. Flickr’da bazı fotoğraflar, lisans hakları yüzünden indirilemez olsa da kaliteli ve estetik görselleri kolayca indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X