Sosyal Medya

En İyi ve Ücretsiz Stok Video Siteleri

İçerik üreticileri, sosyal medya uzmanları veya e-ticaret sahipleri için telifsiz videolar bulmak giderek zorlaşıyor. Özellikle, arama motorlarındaki görsel ve videoları kullanmanın bir telif hakkı bedelinin olması, pek çok kişiyi ve işletmeyi zor duruma düşüyor. Tüm bu olumsuz sonuçları ortadan kaldıracak bir çözümümüz var: Ücretsiz stok video siteleri

En iyi ve ücretsiz stok video siteleri ile aradığınız videolara ulaşabilir ve istersiz ürün açıklamalarında isterseniz de sosyal medya hesaplarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Stok video siteleri; onlarca kategori ve yüzlerce video seçenekler sayesinde, ihtiyacınıza uygun video ve görsellere ulaşmanızı sağlıyor. 

Daha önceki yazımızda ücretsiz stok görsel siteleri hakkında detaylı bilgiler vermiştik. Bugün de sizlere ücretsiz stok video sitelerinden bahsedeceğiz. Hazırsanız başlıyoruz?

Ücretsiz stok görsel sitelerini anlattığımız yazıya ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz:

Pixabay

Pixabay, içeriğinde milyonlarca telifsiz görsel ve videolar bulabileceğiniz bir sitedir. Orijinal görsel ve video boyutları dışındaki tüm içeriklere ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızda veya e-ticaret sitenizdeki ürünlerin arka planında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Pexels

Yiyecek, eğlence, doğa, oyun veya iş hayatı ile ilgili daha pek çok türde hazırlanan stok videolara Pexels ile sahip olabilirsiniz. Creative Commons Zero (CC0) lisansına sahip olan kaliteli ve yüksek çözünürlüklü videoları hemen indirebilirsiniz.

Coverr

Coverr, kullanıcıların aradıkları videolara daha kolay ulaşabilmesini sağlamak amacıyla videoları kategorilere ayırmıştır. Etkileyici videolar ve yüzlerce seçenek arasından aradığınızı bulacağınıza inanıyoruz!

Videvo

Telifsiz ve ücretsiz stok video siteleri arasında dikkat çekenlerden biri de Videvo. Binlerce seçeneği ile ücretsiz videolara tek tıkla sahip olabilirsiniz.

Videezy

Biraz da sık sık içerikleri güncellenen ve kullanışlı videolara sahip olan Videezy’den bahsetmek istiyoruz. Videezy, yazılı videoları sebebiyle sıkça tercih ediliyor. Ayrıca, ürün videolarınıza istediğiniz eklemeyi bu site sayesinde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Vidsplay

E-ticaret sitenizde veya sosyal medya hesaplarınızda kullanabileceğiniz videolar sunan Vidsplay, etkileyici ve farklı içerikleri olan ücretsiz stok video sitelerinden biridir.

Mixkit

Stok video ve müziklere sahip Mixkit’te severek tercih edilen platformlardan birisidir. Üstelik her hafta koleksiyonları yenileniyor!

MotionElements

Harika arka plan videoları ve farklı konseptler için MotionElements’e mutlaka göz atmalısınız. Hareketli GIF’ler, ücretsiz hareket şablonları, ücretsiz After Effects şablonları için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

XStockVideo

Daha sade videolar arıyorsanız, XstockVideo aradığınızı bulmanıza yardımcı olabilir. Tek yapmanız gereken siteyi ziyaret etmek ve kategorilerde gezinmek!

Freestock

Ücretsiz videolar, görselleri, simgeler ve vektörler sunan Freestock’ta geniş bir koleksiyona sahip. Kişisel veya ticari amaçlı kullanabilirsiniz.

Archive.org

1650’den fazla stok videosu ile Archive’de istediğiniz videolara ulaşmanızı sağlayabilir. Ücretli ve ücretsiz pek video seçeneği sitede yer alıyor. 

IgniteMotion

Birbirinden farklı ve yüksek çözünürlüklü videolara ulaşabileceğiniz sitelerinden biri de IgniteMotion. Kategorilere ayrılmış stok videoları ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

En iyi ve ücretsiz stok video sitelerine yer verdiğimiz yazımız ile kişisel veya ticari amaçlı kullanımlar için videolu içeriklere anında ulaşabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X