Sosyal Medya

Facebook Business Manager Nedir? Ne İşe Yarar?

İş dünyasına en popüler sosyal medya aracıyla dahil olmak ister misiniz? Business Class dijital seçkide ticareti sürdürmek ve marka bilinirliğini artırmak isteyenler için Facebook Manager uygulamasıyla hizmet veriyor. Facebook Business Manager nedir ve ne işe yarar gibi konuların yanı sıra dijital yöneticinin nasıl kullanıldığı hakkında tüm detayları makalemizden inceleyebilirsiniz.

Facebook Business Manager

Dijital entegrasyon sistemi olan Business Manager, satış ve pazarlama etkinliklerinin senkronize edilmesini sağlar. Hem işletme içinde hem harici ortak yapılarıyla yapılan senkronizasyon, global ağlarda e-ticaret başarısını artırır.

Sosyal platformda reklam yayınlamak ve bu yayınların profesyonel şekilde takip edilmesi için Facebook Business Manager, ücretsiz kullanım avantajı sağlıyor. Facebook işletme sayfaları, reklam hesapları ve e-ticaret organizasyonlarının tamamını entegre eden sistem, ajanslarla dijital iş birliği yapmanın en kolay yöntemidir.

Tüm dünyada etkin biçimde kullanılıyor olması ve manager sisteminin pazarlama ortaklarını ekleme olanağı sunması, isteyen herkesin kolaylıkla kullanmasını sağlıyor. Facebook Business Manager; her kapasitedeki işletme ve işletme varlıklarının en nitelikli biçimde global organizasyona dahil edilmesini sağlar.

Facebook Business Manager Özellikleri

Facebook varlıkları olarak değerlendirilen reklam, sayfa ve etkinlik sistemleri, Business Manager ile organizasyona dönüşüyor. Erişimde güvenlik ve doğru kredi kullanımı sağlayan sistem aracı, hedef kitle ve hedeflenen ticari sirkülasyonu elde etmeyi sağlar.

Facebook’ta yayınlanan hiçbir reklam ve sayfalar kesintiye uğramadan entegrasyon sağlanır. Özel yaşam ve iş yaşamını ayrı kategorilerde değerlendirmenizi sağlayan ve pazarlama – iş ortaklarını doğrudan senkronize eden sistem, içeriklerin özen ve profesyonellikle yayınlanmasını sağlar.

Facebook Business Manager Neden Kullanılmalıdır?

İşletme hesabı kullanan kişi, firma ve e-ticaret sistemleri için en aktif uygulamalar arasındadır. İşletme tanıtımı, pazarlaması, dijital satış etkinlikleri, e-ticaret ve e-ihracatın desteklenmesi için Facebook Business Manager kullanılmalıdır.

Günümüz ticaret anlayışının büyük yüzdeliği, dijital platformlar üzerinden sağlanırken; bu oranın büyük dilimi Facebook sayesinde ticari kazanca dönüşüyor. Toplumların hemen her kitlesinden kullanıcıya erişen Facebook; güvenilir ödeme sistemleri, doğrudan reklam ve ticari sirkülasyonda en çok tercih edilen sosyal medya platformudur. İşletmelere özel sunulan ticari araçların global çapta başarı kazandırması, Business Manager sisteminin tercih edilir olmasını sağlıyor. Dijital asistan ayrıca;

  • Facebook ve İnstagram işletme hesaplarının, profil kullanıcılarının organize edilmesi,
  • Sosyal medya varlıklarının özenle yönetilmesi
  • İşletme hesapları ve tedarikçilerin entegre edilmesi,
  • İzin, erişim, paylaşım ve yönetimde kontrol sahibi olunması
  • İşletme hesabı ve markanın daha geniş hacme kavuşturulması

için kullanılmalıdır. Facebook Business Manager, reklam ve işletme hesaplarının güvende olmasını sağlar.

Facebook Business Manager Avantajları

İnteraktif yönetim sistemi sağlayan Business Manager, yalnızca işletmeler ve işletme hesaplarına özel dizayn edilen bir sistemdir. E-ticarette verimli başarı elde etmeyi sağlayan sistem, uluslararası alanda faaliyet etmenin en kolay ağlarını ve profesyonel versiyonlarını sunar.

Güvenilir, nitelikli ve ticari kârı artıran; organizasyon ve reklam etkinliklerinin kolay şekilde yapılmasını sağlayan bir uygulamadır.

Facebook Business Manager İçerikleri

Reklam çalışmaları, işletme paylaşımları ve istatistiklerin detaylı olarak analiz edilmesini sağlayan bir yapıya sahiptir. Business Manager, çalışmaların kontrol ve yönetim edilmesini sağlarken, tüm varlıkların hızlı şekilde görüntülenmesini sağlıyor. Facebook Business;

  • Verilerin; günlük, aylık ve saatlik olarak alınmasını sağlıyor
  • Tüm reklam hesaplarının tek hesap üzerinden kontrolünü sağlıyor
  • Reklam hesapları, proje ve ödemeler, kredi ve hedef kitle skalası gibi tüm detaylara hızlı ve güncel erişim sağlıyor.

business.facebook.com linkine tıklayabilir ve reklam sayfanızı hemen oluşturabilirsiniz. Kurumsal kimlik çalışmalarında büyük avantaj sağlayan Facebook Business Manager, global kapasitede e-ticaret başarınızı destekler ve artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X