E-Ticaret

Hazır E-ticaret Paketlerini Tercih Etmeniz için 5 Neden

Online alışveriş sürecine dahil olmak isteyenlerin en çok merak ettiği soruların başında genellikle e-ticaret sitemi nasıl kuracağım sorusu gelir. İşte bu noktada hazır e-ticaret paketleri kullanıcılar için son derece avantajlı hale gelmektedir. Sıfırdan yazılım hazırlamak yerine doğrudan e-ticarette yer alabilmek adına önem taşıyan bu paketler başarılı bir girişimci olabilmek için atılan önemli adımlardan biridir.

Hazır E-ticaret Paketleri Daha Ekonomiktir

Hazır e-ticaret paketleri çok fazla tercih edilmekte olup bütçesi sınırlı olan ya da özel bir yazılıma gerek duymayan kişiler için oldukça avantajlıdır. Paketin içerisinde ihtiyaç duyulan tüm hizmetler yer almakta olup bunlarla ayrı ayrı uğraşmanıza gerek kalmaz. Bu sayede hem maliyet hem de kullanım avantajı ortaya çıkarır.

Özel yazılım hazırlanacağı zaman her detay sizin için ayrı ayrı belirlendiğinden dolayı bunun maliyeti daha da artacaktır. Ekstra zaman ve emek harcatan bu durum, daha fazla bütçe ayırmanıza neden olabilir. Oysa hazır e-ticaret paketlerinde zaten ihtiyaç duyacağınız tüm özellikler hazırlanmıştır ve ekstra bir bütçeye gerek yoktur.

Hazır E-ticaret Paketleri Yenilikçidir

İçerisinde çeşitli özellikleri bir arada barındıracak şekilde hazırlanan e-ticaret paketleri sürekli olarak yenilenir ve geliştirilir. Sizin ihtiyaçlarınız siteme uygulanarak paketin daha kullanışlı hale gelmesi sağlanır. Bununla birlikte herhangi bir sorun yaşadığınızda bu sorunun çözüme kavuşturulma süresi diğer özel yazılımlara göre daha da kısa olur.

Sosyal Medya Üzerinden Satış İmkanı Sağlar

Günümüzde sosyal medyanın etkilerini avantaja çevirebileceğiniz en önemli alanların başında e-ticaret gelir. İnsanların Facebook ve İnstagram gibi sosyal ortamlara olan ilgisinin artması, buraların iyi bir satış kanalı haline dönüşmesini sağlamıştır. Kullanacağınız hazır e-ticaret paketleri ile sizler de bu satış kanallarına dahil olarak firmanız için avantaj elde edebilirsiniz. Satışa sunduğunuz ürünleri sosyal medya platformunda ekleyip listeleyebilir ve bunları daha hızlı bir şekilde müşterilere ulaştırabilirsiniz. Özellikle İnstagram üzerinde fotoğraf ve görsel eklentilerin ağırlıkta olması insanların satışa sunduğunuz ürünlere daha kolay hakim olmasını sağlayacaktır. Böylece firmanızın satışlarını kısa süre içerisinde arttırabilirsiniz.

Kolay Ödeme Sistemleri

Yeni bir e-ticaret sitesi kurmak istediğinizde ödeme sistemi ile ilgili bankalarda çok fazla detayı tamamlamanız gerekir. Gerekli prosedürler tamamlandıktan sonra alacağınız Sanal Pos ile kredi kartı ile ödeme işlemleri yapabilirsiniz. Ancak hazır e-ticaret paketleri ile bu özelliklerin hepsi sizlere doğrudan sunulur. Böylece bankalar ile herhangi bir görüşme yapmadan anlaşmanın bulunduğu ödeme sistemi sağlayıcıları ile entegre çalışmalar yapabilirsiniz. Bu sayede hem uzun ve detaylı işlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız hem de ödeme işlemleriniz daha kısa süre içerisinde tamamlanabilir.

Kodlama, Tasarım ve Diğer Teknik Bilgileri Bilmeniz Gerekmez

Yeni bir site kurmak istediğinizde kodlama, tasarım ve buna benzer bazı detaylarla ilgili bilgi sahibi olmanız gerekir. Ancak hazır e-ticaret paketlerinde ihtiyacınız olan tüm altyapı sizin için kurulmuş durumdadır. Bu sayede istediğiniz paketi tercih ettikten sonra kodlamayla falan uğraşmaya gerek kalmadan doğrudan ürün listeleme aşamasına geçebilirsiniz. Bunların yanı sıra hosting yönetimi, site bakımı ve altyapı güncellenmesi, SSL kurulumu gibi teknik konularla uğraşmanıza da gerek bırakmayan e-ticaret paketleri işinize daha kolay odaklanmanızı sağlar.

Teknik ve altyapı ile ilgili konularla ilgilenmenize gerek kalmayan e-ticaret paketleri size daha fazla zaman kalmasını sağlar. Böylece işinizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Eğer bu e-ticaret paketleriyle tanışmak istiyorsanız Kobisi olarak her zaman tam destek sizin yanındayız. Dilerseniz Kobisi e-ticaret paketleri ücretsiz deneme sürümümüzü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X