E-ticaret Pazaryeri

Sanal Pazar Yerlerinde Mağaza Açmak Satışları Artırır mı?

Pandemi döneminde en çok kazançlı çıkan firmalar sanal pazar yerleridir. İnsanların evden çıkmadan alışveriş yapmak istemeleri, temassız ödeme yöntemlerini tercih etmeleri ve aradıkları ürünlere tek bir yerden ulaşabiliyor olmaları, sanal pazar yerlerine olan ilginin artmasına sebep olmuştur. Pandemi sürecinde online pazar yerlerinde mağaza açan e-ticaret sahipleri de bu kazanca ortak olmuştur. Yoksa siz hâlâ sanal pazar yerlerinde mağazanızı açmadınız mı?

E-ticaret sahibiyseniz ve mağazanızı tek bir kolundan yönetmek istiyorsanız, sanal pazar yeri entegrasyonu yapmalısınız. E-ticaret sitenizin kontrol panelinden bu entegrasyon işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Tabii ki e-ticaret sitenizin altyapısı da bu entegrasyon işlemine uyumlu olmalıdır ve size altyapı hizmeti sunan firma da bu konuda size yardımcı olmalıdır.

Pazar Yeri Entegrasyonu Yapmak Kolay mı?

E-ticaret altyapı hizmeti sunan firmanız size entegrasyon konusunda yardımcı olursa, çok kolay bir işlemdir. Entegrasyon işlemini yaptıktan sonra site kontrol panelinden tüm online pazar yerlerindeki mağazalarınızı kontrol edebilirsiniz. Yani, tüm platformlardaki mağazalarınızın ürün kontrolünü, stok durumunu, muhasebe işlerini ortak bir panel sayesinde takip edebilirsiniz. 

Sitenizin kontrol panelinin kullanımı kolay ve tasarımı sadeyse, işiniz oldukça kolaylaşır. İş yükünü azaltarak, satışlarınızı arttırmaya yönelik çalışmalara daha fazla ağırlık verebilirsiniz.

Online Pazar Yerlerinin Avantajları Nelerdir?

  • Geniş müşteri kitlesine ulaşılabilir.
  • Hedef kitleye ulaşmak daha kolaydır.
  • Sanal pazar yerlerinin hazır kullanıcı kitlesinden faydalanabilir.
  • Bilinen pazar yerlerine müşteriler güvendiği için, dolaylı olarak sizin de mağazanıza güvenir.
  • Bu platformlar ile sadık müşteri kitlesi oluşturabilirsiniz. 
  • Rakiplerinizi daha yakından tanıyabilir ve onlarla rekabet edebilirsiniz. 
  • Diğer mağazaların reklam kampanyalarını, satış stratejilerini ve fiyatlandırma politikaları hakkında daha net bilgiler edinebilirsiniz. 

Hangi Pazar Yerlerinde Satış Yapabilirsiniz?

Türkiye’de pek çok online pazar yeri bulunuyor. Bunların bazılarında mağaza açmak biraz daha uğraş gerektirirken, bazılarında oldukça kolaydır. Peki pazar yerlerinde mağaza nasıl açılır, şartları nelerdir, komisyon oranları ne kadardır, diye merak ediyorsanız aşağıdaki rehber niteliğindeki yazılarımızı mutlaka okumalısınız.

E-Ticaret Sitesi Kurun ve Satışlarınızı Artırın

Sanal pazar yerlerinde mağaza açmak tek başına yeterli değildir. Marka bilinirliğini ve müşteri sadakatini kazanabilmeniz için e-ticaret sitenizin olması gerekiyor. E-ticaret sitesini kendiniz kurabileceğiniz gibi, hazır e-ticaret paketlerini de tercih edebilirsiniz. Bu hazır paketlerin içerisinde; site kurulumu, SEO uyumlu yapı, sanal POS, ücretsiz SSL, ücretsiz tasarım temaları, gelişmiş ödeme seçenekleri gibi daha pek çok özellik sunuluyor. Tabii ki sunulan hizmetlerin içinde en önemlisi, sanal pazar yerlerine entegre olabilmesidir. 

Hazır e-ticaret paketi seçimi yaparken, online pazar yerlerinde de kolaylıkla mağaza açabileceğiniz ve bu konuda size yardımcı olabilecek bir firma ile çalışmalısınız. Sizin yerinize entegrasyon işlemlerini gerçekleştiren ve her sorununuzda size destek olan bir ekiple çalışmak, işlerinizi kolaylaştıracağı gibi iş yükünüzü de büyük oranda azaltacak. 

Kobisi ile Sanal Pazar Yerlerinde Mağazanızı Hemen Açın!

Kobisi, uzun yıllardır küçük ve büyük çaplı işletmelere e-ticaret paketleri sunuyor. Uygun fiyatlı olan bu hazır e-ticaret paketleri, her işletmenin kolaylıkla tercih edebileceği fiyatlara sahiptir. Üstelik alanında uzman ekibe sahip olduğu için, herhangi bir sorununuzda hemen probleminizi çözeceklerdir. 

İki hafta boyunca e-ticaret deneyiminden ücretsiz olarak faydalanmanızı sağlayan Kobisi ile kart bilgisi bile girmeden online mağazanızı açabilirsiniz. Ayrıca taahhüt ödemeden hazır e-ticaret paketi satın alabilir, istediğiniz zaman vazgeçebilirsiniz.

İlginizi çekebilir:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X