E-ticaret Pazaryeri

Hepsiburada Mağaza Açma

Türkiye online pazar yerlerinden biri olan Hepsiburada, en eski ve köklü e-ticaret sitelerinden birisidir. Hepsiburada mağaza açma süreci ve diğer tüm bilgilere sahip olduğunuz takdirde, müşterilerinize daha kolay ulaşabilir ve satışlarınızı büyük oranda artırabilirsiniz. Geniş müşteri hacmine sahip olan Hepsiburada, farklı müşteri kitlelerine hitap ederek marka bilinirliğini sağlamanıza da yardımcı oluyor.

Hepsiburada mağaza açma yazımızı okuyarak, süreç hakkında bilgi edinebilir ve ücretsiz mağaza açabilirsiniz. Ayrıca yazımızın içerisinde Hepsiburada komisyon oranları, vergi ve faturalandırma gibi önemli konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hepsiburada Hakkında

Hepsiburada, 2001 yılında kurulan ve kısa süre içerisinde sektörde lider haline gelen e-ticaret platformudur. Kurulduğu yıllarda direkt olarak Hepsiburada B2C e-ticaret sitesi iken, kısa sürede hızlı bir büyüme kaydederek online pazar yerlerinden biri olmuştur. Günümüzde farklı markaların mağaza açmasına olanak tanıyan Hepsiburada ile müşterilerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. 40 kategoriye, milyonlarca ürün çeşidine ve aylık 100 milyondan fazla ziyaretçi potansiyeline sahip olan bu platform ile markanızı büyütmek artık daha kolay!

Hepsiburada Nasıl Hizmet Veriyor?

Hepsiburada, kurulduğu ilk yıllarda B2C iş modeli ile müşterilerine hizmet veriyordu. B2C iş modeli, aracılara gerek kalmadan üreticiden tüketiciye hizmet sunma anlayışına denilir. Hepsiburada’da 2001’den beri B2C modelini benimsiyor. Ancak daha da büyüyebilmek ve daha fazla müşteri kitlesine ulaşabilmek için, farklı marka sahiplerinin de bu platform üzerinden mağazasının açılmasına imkan tanımıştır. Bu doğrultuda müşteriler, isterse Hepsiburada’dan isterse de farklı satıcılardan ürün alabilir. 

E-ticaret sahipleri, kendi mağazasını açtıktan sonra mağazasıyla ilgili tüm konularda tek sorumlu kendisidir. Örneğin, mağazanızdan ürün alan bir müşteriye ürün teslim edilinceye kadarki süreci takip etmekle yükümlüsünüz. Yani ürünü Hepsiburada’ya göndermeden direkt olarak müşterinize teslim ediyorsunuz. Ürün müşteriye ulaştıktan sonra da ürün ücreti hesabınıza aktarılıyor.

Hangi Online Pazar Yerlerinde Mağaza Açılabilir?

İnternetin hızla yaygınlaşması ve internet sayesinde her ürüne kolaylıkla ulaşabilen müşteriler, alışveriş alışkanlıkları da değişmiştir. Bu doğrultuda e-ticaret sektörü gelişmiş ve bazı değişimlere uğramıştır. Sanal pazar yerleri de bu değişimin en bilinen örneğidir. Sanal pazar yerlerinden istediği ürüne fiziksel mağazalara kıyasla daha uygun fiyata sahip olan kullanıcılar, bu platformlara daha yoğun ilgi göstermektedir.

E-ticaret sahipleri de bu geniş müşteri kitlesine ulaşabilmek ve farklı hedef kitlelere hitap edebilmek için farklı online pazar yerlerinde mağazalarını açıyor. Bu sayede dünyanın pek çok yerine ihracat yapabiliyor, hem satışlarını hem de marka bilinirliğini artırıyor. 

Farklı pazar yerlerinde mağaza kendi mağazanızı açmak, aynı anda farklı kitlelere ulaşmanızı da sağlayacaktır. Aşağıdaki online pazar yerlerinde mağazanızı açarak, gelişmenize ve büyümenize katkıda bulunabilirsiniz:

Neden Hepsiburada Mağazası Açılmalı?

Hepsiburada gibi eski ve milyonlarca müşteri kitlesine sahip olan pazar yerlerinde mağazanızı açarak, eş zamanlı olarak pek çok müşteriye hizmet verebilirsiniz. Özellikle yeni kurulan bir e-ticaret firmasıysanız, bu platformlar sayesinde markanızın daha fazla kişi tarafından bilinmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik, fiziksel mağaza sahiplerinden daha az masraf yaparak, daha fazla kitleye ulaşabilirsiniz. 

Sanal mağaza açmanın pek çok avantajı olduğu gibi bazı dezavantajları da mevcut. Yazımızın devamında bilmeniz gereken tüm önemli noktaları öğrenebilirsiniz.

Hepsiburada Mağazası Açmanın Avantajları

Hepsiburada mağazası açmanız pek çok yönden avantajlıdır. Üstelik ücretsiz olarak mağazanızı açma imkanı sunan platform ile ekstra ücret ödeme yükünden de kurtulabilirsiniz. Hepsiburada mağazası açmak neden avantajlı?

Geniş müşteri kitlesine ulaşabilirsiniz. Hepsiburada aylık 100 milyondan fazla müşteri kitlesine sahip. Siz de burada mağaza açtığınızda otomatik olarak bu kitleye ulaşacaksınız. Bilinen bir marka değilseniz, tanınmanız biraz daha zaman alır ancak, biraz emek ve zaman ile satışlarınızı artırabilirsiniz.

Hepsiburada’nın gücünden yararlanabilirsiniz. Online pazar yerlerinin en büyük artısı, güvenli ve güçlü platformlar olmalarıdır. Hem tüketici hem de satıcı, köklü bir platform olması sebebiyle bu platforma güven duyar. Bu güvenden dolaylı olarak siz de etkilenirsiniz. Yani müşterileriniz Hepsiburada’ya güvendiği için size de güvenir.

Hepsiburada Mağazası Açmanın Dezavantajları

Rekabetin fazla olması: Büyük platformların en büyük dezavantajı, sizin gibi pek çok satıcının yer almasıdır. Hepsiburada gibi sanal pazar yerlerinde müşteri hacminin fazla olduğu kadar satıcı hacmi de fazladır. Yüzlerce satıcı arasından sıyrılabilmeniz için farklı stratejiler geliştirmelisiniz. Örneğin ürünlerinizi öne çıkaracak reklamlar yayınlayabilir veya mağazanıza özel kampanya ve indirimler yapabilirsiniz.

Komisyon ücretleri: Hepsiburada’da diğer platformlar gibi her üründen belli bir komisyon ücreti alıyor. Komisyon oranları, her kategoriye göre farklılık gösteriyor. Bu komisyonlar sebebiyle kârınız belli bir oranda düşebilir. Komisyon oranını ürün fiyatına eklediğinizde ürünün fiyatı artacağı için müşteri de kaybedebilirsiniz. Yazımızın devamında komisyon oranlarını görebilirsiniz.

Reklam kampanyaları: Yukarıda bahsettiğimiz gibi rakiplerinizin önüne geçmek için dijital pazarlama yöntemlerini kullanmalısınız. Tabii ki bu reklamlar ücretli olduğu için ilk aşamada bütçenizi biraz zorlayacaktır. Özellikle yeni kurulan bir firmaysanız size ekstra masraflar doğurabilir. Ancak unutmayın ki, reklam kampanyaları sayesinde mağazanızı ön plana çıkarabilir ve dolayısıyla satışlarınızı artırabilirsiniz.

Hepsiburada Mağazası Nasıl Açılıyor?

Hepsiburada mağazası açmak için öncelikle şirket olmanız gerekiyor. Yani bireysel satıcılar kendi mağazasını açamaz. Şirket koşulunu sağladıktan sonra da ücretsiz olarak mağazanızı açabilirsiniz. Hali hazırda şirketi olan firmalar da Hepsiburada’nın talep ettiği belgeleri toplayarak, kolaylıkla mağazalarını açabilir ve satış yapmaya başlayabilir. 

Hepsiburada mağazanızı açmak için ilk adımı, linke tıklayarak atabilirsiniz.

Hepsiburada Mağazası Açmak için Hangi Evraklar Gerekli?

Hepsiburada mağazası açabilmeniz için, şirketinizden bazı evraklar talep ediliyor. Bu evrakları Hepsiburada’ya ulaştırdıktan sonra mağaza açma talebiniz onaylanıyor. İstenen belgeler ise aşağıdaki şekildedir:

  • Sözleşme (Kaşeli ve imzalı olarak sisteme yüklenmelidir.)
  • Ek-3 Pazaryeri Satıcı Bilgileri Formu (Sarı alanlar doldurulmalı, her sayfa kaşeli ve yetkili imzası olmalıdır.)
  • Vergi Levhası
  • İmza Sirküleri
  • Banka Hesap Bilgileri
  • Faaliyet Belgesi
  • Ticari Sicil Gazetesi’nde yer alan adres ve unvan bilgileri (Vergi Levhası ve Faaliyet Belgesi’nde yer alan bilgiler uyuşmalıdır.)
  • Şirket sahiplerinin, Ticaret Odası kayıtları bulunuyorsa bu evrakları sunması gerekmektedir; eğer bu kayıt bulunmuyorsa, bu belgeler gerekli değildir,
  • Bütün belgelerde kaşe ve ıslak imzaların bulunması gerekmektedir.

Yukarıdaki belgeleri eksiksiz olarak Hepsiburada’ya gönderdiğiniz takdirde, belgelerinizin inceleme süreci başlar. Eğer belgelerinizde bir eksiklik veya yanlışlık yoksa, Hepsiburada mağaza açma talebinizi onaylar. Onaylama işleminin süresi ise değişiklik gösterebilir. Ancak kısa zaman içerisinde olumlu ya da olumsuz geri dönüşler tarafınıza yapılır.

Hepsiburada Mağazası Açmadan Satış Yapılabilir mi?

Tıpkı n11 gibi Hepsiburada’da mağaza açmadan satış yapamıyorsunuz. Sadece şirket sahipleri, gerekli koşulları sağladığı zaman mağazalarını açabilir. Eğer mağaza açmadan satış yapmak istiyorsanız GittiGidiyor’u tercih edebilirsiniz.

Hepsiburada Mağazası Açmak Ücretli Mi?

Hepsiburada’da mağaza açmak tamamen ücretsizdir. Satın aldığınız ek hizmetler, komisyonlar ve vergiler dışında herhangi bir ücret talep edilmez. Ücretsiz olarak mağazanızı açabilir ve satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Hepsiburada Kargolama Sistemi

Hepsiburada’da mağaza açan satıcılar, kargolama işlemlerinden tamamen kendileri sorumludur. Herhangi bir aracı olmadan direkt olarak ürünleri satıcılar kargolamaktadır. Ayrıca belirli bir zaman içerisinde ürünleri teslim etmek zorundasınız. Geç teslim edilmesi, yanlış veya hatalı ürün gönderimi gibi durumlarda satıcılar, Hepsiburada tarafından bazı cezai yaptırımlara maruz kalabilir. Bu sebeple de kargo süreçlerini iyi planlamalı ve iyi yönetmelisiniz. İsterseniz Hepsiburada’nın kargo anlaşmaları fırsatlarından da yararlanabilirsiniz.

Hepsiburada Komisyon Oranları

Hepsiburada, satışı yapılan her ürün için belirli bir oranda komisyon almaktadır. Komisyon oranları, -diğer online pazar yerleri gibi- kategorilere gören değişiklik gösterir. Komisyon oranlarını, mağazanızı açtıktan sonra karşınıza çıkan “Ek-3 Pazaryeri Satıcı Bilgileri Formu”nda ayrıntılarıyla görebilirsiniz.

Dijital Pazarlama Yöntemleri

Sanal pazar yerlerinde mağazanızı açtığınız zaman ürünlerinizin ve markanızın tanıtımını yapmanız gerekiyor. Binlerce satıcı arasından öne çıkabilmeniz ve satışlarınızı artırabilmeniz için, dijital pazarlama yöntemlerini etkili biçimde kullanmalısınız. Ücretli ve ücretsiz olan bu pazarlama yöntemleri ile ürün tanıtımlarını kolaylıkla yapabilirsiniz.

  • Hepsiburada Reklamları: Hepsiburada, satıcılara özel bazı reklam seçenekleri sunuyor. İsterseniz mağazanızdaki bazı ürünleri öne çıkaran reklamlar oluşturabilir, isterseniz de banner reklamlar oluşturabilirsiniz. Bu reklamlar ise belirli bir ücret karşılığında yayınlanır. Ancak Hepsiburada’nın reklam paketlerini inceleyerek, bütçenize uygun paketi bulabilirsiniz.
  • Google Ads (Adwords) Reklamları: Google aracılığıyla da reklam kampanyalarınızı yayınlayabilirsiniz. Google, ürünlerinizle alakalı anahtar kelimeleri belirler ve bu kelimelere yönelik reklamlar oluşturmanızı sağlar. Bu reklamlar, hem arama motoru sonuç sayfasında (SERP) şirketinizin sıralamasını etkiler hem de mağazanıza müşteri trafiği çeker. 
  • Sosyal Medya Pazarlaması: Mağazanıza ait sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapmak, marka bilinirliğiniz ve müşteri trafiğiniz için oldukça önemli. Düzenli olarak paylaşım yaparak ve kampanyalarınızdan, indirimlerinizden veya mağazanıza özel fırsatlardan müşterilerinizi bilgilendirerek, Hepsiburada mağazanıza trafik çekebilirsiniz.
  • SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Çalışmaları: SEO çalışmaları, tıpkı Google Ads reklamları gibi arama motoru sonuç sayfasında üst sıralara çıkmanıza yardımcı olur. Temelde ise iki farkları vardı. Birincisi SEO çalışmaları ücretsizdir, ikinci farkları ise SEO çalışmaları daha uzun vadede sonuç verir ancak kalıcıdır. Emek ve zaman harcayarak, SEO çalışmalarında başarı elde edebilirsiniz. 

SEO çalışmalarının püf noktası içeriklerdir. Sitenize ve mağazanıza yazdığınız her içerik, Google ve diğer arama motorları tarafından indekslenir. İndekslenen bu veriler, SERP sıralamanızı doğrudan etkiler. Peki hangi içerikler arama motorlarına uygun olarak yazılmalı?

  • Mağaza açıklama bölümünü özenli hazırlayın. Mağazanızın açıklama bölümde hizmetlerinizi ve ürünlerinizi detaylı olarak anlatın. Açıklamayı yazarken de ürünlerinizle ilgili anahtar kelimeleri kullanmaya özen gösterin.
  • Detaylı ürün başlıkları yazın. Ürün başlıkları, satacağınız ürünün hemen hemen tüm özelliklerini içermeli. Ürünün rengi, modeli, markası, ismi ve diğer spesifik özellikleri başlıkta yer almalı. 
  • Ürün açıklamalarında ürünün tüm özelliklerine yer verin. Ürün açıklamalarında ayrıntılı olarak ürün özelliklerini belirtin. Açıklama bölümü hem müşterileriniz hem de arama motorları açısından son derece önemlidir. Bu bölümde ürün özelliklerine, görsellere veya varsa ürün videolarına yer verebilirsiniz. Anahtar kelimeler kullanmanız ve uzun açıklamalar yazmanız, ilgili bölümün daha iyi indekslenmesini sağlayacaktır.

Dijital pazarlama yöntemleri doğru ve düzenli şekilde uygulanırsa, kısa süre içerisinde mağazanızın bilinirliğini artırabilirsiniz. Ancak daha kalıcı sonuçlar elde etmek için biraz zaman ve emek harcamanız gerektiğini de unutmamalısınız. 

SEO teknikleri ile ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için aşağıdaki yazıları okuyabilirsiniz:

Kobisi ile Hepsiburada Entegrasyonu

Kobisi, online pazar yerlerinde mağaza açmak isteyen müşterilerine de yardımcı oluyor. E-ticaret sitenizin altyapı paketini Kobisi’den seçerek, sanal pazar yeri entegrasyonu avantajlarından yararlanabilirsiniz. Entegrasyon işlemiyle ürünlerin API bilgileri ile Hepsiburada mağazanıza entegre edebilirsiniz.

Kobisi Hepsiburada entegrasyonu, Kobisi yönetim panelinden kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Ortak panel kullanıldığı için de hem e-ticaret sitenizi hem de mağazanızı daha kolay yönetebilirsiniz.

Kobisi e-ticaret altyapı paketlerinden Plus, Professional ve Business paketlerini tercih ederek, ürün entegrasyonunu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Kobisi Prime altyapı paketini seçtiğiniz takdirde, sınırsız sayıdaki ürünü Hepsiburada mağazanızda sergileyebilirsiniz.

Kobisi Hepsiburada Entegrasyonu ile ilgili bilgi almak için linke tıklayabilirsiniz.

Hepsiburada Mağazası Açmak için E-Ticaret Altyapı Seçimi

E-ticaret sektörüne atılmak için öncelikle, markanıza ait bir e-ticaret sitesine sahip olmalısınız. Ardından da markanızı tanınır hale getirmek, hedef kitlenize ulaşabilmek veya cironuzu artırmak için sanal pazar yerlerinde mağazanızı açmalısınız. Mağaza açtıktan sonra da e-ticaret sitenizle entegre ederek, tek bir panel üzerinden tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

E-ticaret sitenizi kendiniz de kurabilirsiniz. Ancak sektöre yeni adım attıysanız ve site kurmakla ilgili bir bilgi birikiminiz yoksa, hazır e-ticaret paketlerini tercih etmeniz büyük avantaj sağlayacaktır. Çünkü yazılımsal bir sorunla karşılaşabilir veya teknik bir arıza yaşayabilirsiniz.

E-ticaret sitelerinin nasıl kurulması gerektiğini öğrenmek için aşağıdaki yazılarımızı inceleyebilirsiniz:

E-ticaret sitenizi daha kurmak ve yönetmek için alanında uzman ekiplerden yardım alabilirsiniz. Bu sayede hem e-ticaret sitenizi daha rahat kurabilir hem de herhangi bir sorununuzda size yardımcı olabilecek kişiler bulabilirsiniz. Ancak hazır altyapı paketlerini tercih ederken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunuyor.

SEO Uyumlu Yapı

E-ticaret sitesi için seçtiğiniz altyapı paketi, arama motorları ve SEO ile uyumlu olmalıdır. Bu sayede hem içerikleriniz indekslenirken bir sorun yaşanmaz hem de site içi ve site dışı SEO çalışmalarıyla sitenizin bilinirliğini artırabilirsiniz.

E-ticaret sitenizde uygulamak için SEO yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıdaki yazılarımıza göz atabilirsiniz:

Sanal Pazar Yeri Entegrasyonu

Sitenizi kurduktan sonra, satışlarınızı artırabilmek için milyonlarca kullanıcı kitlesine sahip olan sanal pazar yerlerinde de mağazanızı açabilmelisiniz. Yani tercih ettiğiniz altyapı paketi bütün sanal pazar yerleri ile entegre olabilmelidir. Entegrasyon işlemi sayesinde hem zamandan tasarruf edebilir hem de daha geniş kitlelere ürünlerinizi ulaştırabilirsiniz.

Ürün ve Kategori Yönetimi

E-ticaret sitenizin yönetim panelinden istediğiniz tüm işlemleri gerçekleştirebilmelisiniz. Örneğin, ürün stok durumunu, görsel ve video ekleme işlemlerini, ürün ve kategori açıklamalarını yönetim panelinden kolaylıkla ulaşabilmelisiniz. Tüm bu avantajları size sunan altyapı paketini tercih etmeniz, iş yükünüzü azaltmaya yardımcı olacaktır.

Sanal POS Seçenekleri

Sitenizin müşteri trafiğini artırmanın bir diğer yolu da müşterilere farklı ödeme seçenekleri sunmaktır. Sunduğunuz farklı ödeme yöntemleri, daha fazla müşteriyi sitenize yönlendirmek demektir. Bu sebeple de e-ticaret sitenizde kapıda ödeme, kredi kartına taksit seçenekleri, havale ile ödeme, indirim kuponu tanımlayabilme ve telefonla sipariş verme gibi farklı seçenekler sunulmalıdır. Ayrıca sanal POS seçenekleri de sitenizde yer almalıdır.

Kargo Yönetimi

Özellikle yeni kurulan bir firmaysanız, kargo sürecine önem vermelisiniz. Müşterilerinize ürünleri doğru ve eksiksiz olarak teslim ederek, güvenlerini kazanabilir ve sizi yeniden tercih etmelerini sağlayabilirsiniz. Ayrıca sitenizden ürün satın alan müşterilerinizin üründen ve teslimat sürecinden memnun kalmasını sağlamak için kargolarınızı yönetim panelinden takip edebilmeniz gerekiyor. Bu sayede de herhangi bir yanlışlıkta hemen müdahale edebilirsiniz.

Müşteri Destek Hizmetleri

E-ticaret altyapı hizmeti sağlayıcınız müşteri destek hizmeti sunmalıdır. Her sorunuza yardımcı olacak uzman ekip sayesinde sorunlarınızı kolaylıkla çözüme ulaştırabilirsiniz. Ayrıca 7/24 ulaşabileceğiniz “Müşteri Destek Hizmetleri” müşterilerinize daha hızlı ve kaliteli hizmet vermenizi de sağlar.

Sosyal Medya ile Uyumlu Yapı

Sosyal medya hesaplarınızı kullanarak markanızın tanıtımını yapmak ve kampanyalarınızı müşterilerinize duyurmak için, e-ticaret sitenizin sosyal medya platformları ile entegre olabilmesi gerekiyor. Sosyal medya pazarlaması ile ücretli reklamlar yayınlayabilir ve geniş müşteri kitlelerine ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya pazarlaması ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi yazılarımızdan öğrenebilirsiniz: 

E-Posta Pazarlaması ve Blog Yönetimi

E-posta ve içerik pazarlaması, e-ticaret sahiplerinin en çok kullandığı pazarlama yöntemlerindendir. E-ticaret sitenizde yer alan blog bölümünde, satışını yaptığınız ürünlerle veya hizmetini sunduğunuz konularla ilgili içerikler üreterek, SEO çalışmalarına ağırlık verebilirsiniz. Ayrıca e-posta yoluyla müşterilerinizle doğrudan iletişim kurarak, potansiyel müşterileri gerçek müşterilere dönüştürebilirsiniz.

E-posta pazarlaması ve blog yazımının önemli ile ilgili aşağıdaki yazılarımızı okuyarak, bilgi edinebilirsiniz:

Gelişmiş Raporlama Özelliği

Bir e-ticaret sitesinin olmazsa olması kuşkusuz otomatik raporlama özelliğidir. Her veri için ayrı rapor hazırlamak, oldukça fazla zaman harcamanıza neden olacağı gibi, iş yükünüzü de artırır. Bu gibi durumların önüne geçmek için seçtiğiniz altyapı paketinde otomatik raporlama özelliğinin bulunması gerekiyor. Günlük, aylık veya yıllık satış durumu, müşteri trafiği gibi konularda rapor oluşturabilmelidir. Siz de bu raporlardan yola çıkarak, sitenizin gelişmesi için gereken aksiyonları hemen yapabilirsiniz.

Kobisi ile E-Ticaret Sitesi Kurmak

Kobisi, yüzlerce müşterisi ve sektördeki başarısı ile yeni girişimcilere büyük destek oluyor. Farklı paket seçenekleri ve gelişmiş e-ticaret altyapısı ile müşterilerini kaliteli bir hizmet sunuyor. Kobisi’yi tercih ettiğiniz takdirde ücretsiz temalardan, entegrasyonlardan ve sınırsız hizmetlerden (müşteri, trafik, ürün ve web alanı) kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

Kobisi; Hepsiburada, N11, Trendyol, GittiGidiyor gibi büyük müşteri hacmine sahip olan sanal pazar yerlerine ücretsiz mağazalarını açmalarına da destek oluyor. E-ticaret sitenizi pazar yerleriyle entegre ederek, müşterilerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz. Ayrıca e-ticaret sitenizi sosyal medya platformlarıyla da entegre etmenize de yardımcı olur. 

Gelişmiş altyapı hizmetleri ile rakiplerini geride bırakan Kobisi, Google sertifikalı ekibiyle sitenizin büyümesine de katkılarda bulunuyor. Aynı zamanda 7/24 ulaşabileceğiniz “Müşteri Destek Hizmetleri” ekibiyle de tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Nereden Başlanmalı?

E-ticaret sitenizi kurarak ve Hepsiburada gibi büyük sanal pazar yerlerinde mağazanızı açarak, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi bekleyen müşterilerinize ulaşabilirsiniz. Firmanız ve müşterileriniz için en uygun olan Kobisi e-ticaret altyapı paketlerinden birini seçerek, kaliteli bir hizmet sunmaya başlayabilirsiniz.

Kobisi altyapı paketleri ile ilgili fikir edinmek veya aklınıza e-ticaretle ilgili sorularınıza cevap bulmak için “Kobisi Müşteri Destek Ekibi”ne 0 850 885 06 15 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca sorular@kobisi.com adresi üzerinden tüm sorularınızı alanında uzman ekibimize ulaştırabilirsiniz.

Kobisi’nin sizlere özel sunduğu Ücretsiz Altyapı Deneme Paketi’ni kullanarak, herhangi bir ücret ödemeden e-ticaret altyapı sistemini deneyebilirsiniz. Üstelik kart bilgisi girmenize gerek kalmadan hızlı şekilde kayıt olabilirsiniz! Siz de Kobisi altyapı paketlerini tercih ederek, kaliteli ve gelişmiş e-ticaret hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X