E-Ticaret

Sermayesiz Alışveriş Sitesi Kurulur mu?

Kendi işinizi kurmak isteyenler ama sermayesi olmayan veya az olanlar burada mı? Az sermaye ile sevdiğiniz işi yapabilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki yazımızı okuyarak!

Herkesin internet kullanması, e-ticaretin yaygınlaşması ve sanal pazar yerlerine olan ilginin artmasıyla birlikte, çok az bir bütçe ile kendi işinizi kurabilmeniz artık mümkün. Üstelik uygun fiyatlı e-ticaret altyapı hizmeti sunan bir firma ile anlaşırsanız, 15 dakikada alışveriş sitesine sahip olabilirsiniz!

Online mağazaların nasıl açılacağını merak ediyorsanız yazılarımızı okuyabilirsiniz:

Sanal Pazar Yerlerinde Mağaza Açmak

Sanal pazar yerleri; onlarca markanın ve binlerce müşterinin buluştuğu platformlardır. Bu platformda bireysel veya şirket olarak mağazanızı açmanız her yönden avantajlı. Üstelik oldukça uygun fiyatlı paketler sunan sanal pazar yerini tercih edip, satışlarınızı arttırdıktan sonra diğer pazar yerlerinde de mağazanızı açabilirsiniz.

Sanal pazar yerlerinin bazıları şirket olma şartı arasa bile, bazı platformlar bireysel satışa izin veriyor. Bu pazar yerlerinde nasıl mağaza açacağınızı aşağıdaki yazılarımızda detaylı olarak açıkladık. Linklere tıklayarak, sizi ve ürünlerinizi bekleyen binlerce müşteriye hemen ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı E-Ticaret Altyapı Paketi Seçmek

Online alışveriş sitesi kurmanın bir yolu daha var: Uygun fiyatlı e-ticaret altyapı paketi tercih etmek. Peki bu paketi nereden bulacaksınız? Merak etmeyin, bu konuda size yardım edeceğiz ve bir öneri sunacağız. 

Hazır e-ticaret paketleri satın almanın pek çok faydası bulunuyor. Yazılım bilgisi, site kurulumu, ürün sergileme deneyimi gibi konular hakkında bilginizin olmasına hiç gerek yok. Çünkü sizin yerinize sitenizi kuran, teknik ve yazılımsal destek sunan ve alışveriş sitenize ürün eklemenize yardımcı olacak bir ekip bulunuyor. Ancak her firma bu kadar yardımcı olmayabilir; bu sebeple de yukarıda bahsettiğimiz desteği sunan bir firma ile anlaşmalısınız.

Her türlü teknik desteği sunan ve her sorunuza anında cevap veren Kobisi, ücretsiz mağaza sahibi olmasını sağlıyor. Evet doğru duydunuz. Kobisi ile herhangi bir ücret ödemeden e-ticaret sitesi kurabilirsiniz. Ücretsiz e-ticaret sitesi kurarak, 15 dakikada satış yapmaya hazır hale gelebilirsiniz. Ayrıca 15 günlük deneme sürümü de sunan Kobisi, az sermaye ile sizin yerinize site kuruyor!

Sosyal Medya Platformlarından Müşterilere Ulaşmak

Sosyal medya platformlarına her gün binlerce kişi üye oluyor ve her gün milyonlarca kişi ziyaret ediyor. Peki siz bu platformların gücünden neden faydalanmıyorsunuz? Öncelikle hedef kitlenizin sıkça kullandığı platformu tespit etmelisiniz. Ardından güçlü, güvenilir ve kaliteli bir profil oluşturmalısınız. Ancak güvenilirliği sağlamlaştırmak için mutlaka site kurmalısınız. Çünkü sadece sosyal medyada görünür olmanız güvensizlik yaratabilir. Bu gibi durumları önlemek için de hazır e-ticaret paketleri arasından birini seçebilirsiniz.

İnternet dünyasına adım atmak için sermayenizin olması şart değil. Daha fazla büyümek için evet sermaye şart; ancak ilk aşamada gerekli değil. Uygun fiyatlı e-ticaret paketleri sayesinde bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Kobisi e-ticaret paketi fiyatlarını inceleyerek, anında online mağazanızı açabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X